İçeriğe geç

Disney Kaç Içerik Var

Disney Plus hangi içerikler içerir?

Disney+; Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic ve daha birçok markanın içeriklerini barındıran dijital yayın platformudur.

Disney Plus’ta kaç film var?

Disney+; 170’i özgün film olmak üzere 1.000’den fazla film, 16.000’den fazla bölümü yayınlayan 400’den fazla dizi, belgeseller ve özel içerik arşivlerinin yanı sıra güçlü yerel özgün yapımlarla Türkiye’deki kullanıcıların karşısına çıktı.

Disney Plus +18 içerik var mı?

Konuşma. 18 yaşında veya daha büyükseniz, hesap profil sayfanızda “18+” seçeneğini seçebilir ve “Escape” ve diğer yaş kısıtlamalı yapımları izleyebilirsiniz.

Disney hangi içerikleri kaldırdı?

“Recep İvedik 7”, “Bursa Bülbülü”, “Kral Şakir Geri Dönüşüm”, “Ben Gray”, “Between the World and Me”, “Crater”, “More Than Robots”, “Willow” ve “The Mysterious” gibi yerli yapımların yanı sıra “Benedict Society” ve “Better Nate Than Ever” gibi içerikler de platform kütüphanesinden silindi.

Disney Plus mı Netflix mi?

Disney Plus, Disney, Marvel, Star Wars ve Pixar gibi markaların hayranları için özellikle iyidir, ancak Netflix daha geniş bir içerik yelpazesine sahip olduğundan daha geniş bir kitleye hitap eder. Seçiminizi içeriğe ve ihtiyaçlarınıza göre yapmalısınız.

Disney Plus 1 ay kaç TL?

Aylık Plan Üyeliği: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic’in binlerce yapımını ayda 134,99 TL’ye izleyin.

Disney Plus’ta Türk filmleri var mı?

Disney+, yakın zamanda Türkiye’de çekilen tüm dizi ve filmleri, devam eden diziler hariç, kaldırdı. Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik filmi, Gülse Birsel’in Yılbaşı filmi, Ata Demirel’in Bursa Bülbülü filmi, Ben Gray ve daha birçok dizi Disney+’tan kaldırıldı.

Disney Plus kaç TL 2024?

Disney Plus 2024 Fiyat Listesi Platforma aylık veya yıllık olarak belirli bir ücret ödeyerek abone olabilirsiniz. Disney Plus’ın aylık üyelik ücreti 134,99 TL’dir. Yıllık pakete 1.349,90 TL’ye abone olabilir ve böylece 10 aylık fiyatla 12 ay boyunca hizmeti kullanabilirsiniz.

Disney ilk ay ücretsiz mi?

Disney+ ücretsiz deneme sunuyor mu? Disney+ ücretsiz deneme sunmuyor. Disney+’ı nerede izleyebilirim?

Disney Plus yetişkinlik düzeyi nedir?

TV şovları veya bölümleri için yaş derecelendirmeleri, tüm dizi için önerilen yaşı yansıtır. Bu program her yaşa uygundur. Bu program 7 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

Disney Plus+’ta hangi diziler var?

Fry’ın maceralarını konu alan fütüristik bir komedi olan “Futurama”, her Pazartesi Disney+’ta yeni bölümleriyle yayınlanıyor. Disney Plus – IMDb: 8.4.The Walking Dead, Disney Plus – IMDb: 8.2.Encore!, Disney Plus – IMDb: 7.

Disney Plus Türk dizileri neler?

Disney Plus’ta izleyebileceğiniz en iyi Türk dizileri: Escape 00:00 / 01:30 CANLI. Orijinal adı: Escape… Between Me and the World. 00:00 / 00:45 CANLI. Süre: 58dk. … 3. Ignorant Fairies. 00:00 / 01:00 CANLI. Orijinal adı: Le Fate Ignoranti. … Ara 00:00 / 01:00 CANLI. Tür: Dram, Gizem. … 5. Aktris. 00:00 / 00:56 CANLI. … Ben Gray’im. 00:00 / 01:30 CANLI.

Disney Plus Acun un mu?

Disney+ (Disney Plus), ABD merkezli The Walt Disney Company’nin Medya ve Eğlence Dağıtım bölümü tarafından işletilen ve ücretli abonelik modeline dayanan, üst düzey bir video isteğe bağlı hizmetidir.

Disney hangi diziyi yasakladı?

Şahin, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, “Dijital medya servis sağlayıcısı Disney+’ın, yerel içerikli ‘Atatürk’ dizisini platformunda yayınlamama kararı aldığı yönündeki kamuoyundaki bilgiler ışığında, örgütün savunmasının alınmasına ve hakkında soruşturma başlatılmasına karar verilmiştir.” ifadelerine yer verdi.

Disney Plus olayı nedir?

Dijital yayın platformu Disney Plus’ın Atatürk dizisini duyurmasının ardından Ermeni lobi örgütü ANCA ABD’de harekete geçti. Dizinin yayınlanmasını engellemek için çeşitli kampanyalar başlattı. Walt Disney şirketi baskılara boyun eğerek Atatürk dizisinin platformda yayınlanmayacağını duyurdu.

Disney Plusta ne var?

Disney Plus platformunda neler var? 1.200’den fazla film ve 650’den fazla diziden oluşan geniş bir içerik arşivine sahip olan Disney+, üyelerini Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic gibi dünyaca ünlü stüdyoların yapımlarıyla buluşturuyor.

Neden Disney Plus almalıyım?

Disney Plus, yalnızca Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic gibi büyük markaların içeriklerini sunmakla kalmıyor, aynı zamanda platforma özel orijinal diziler ve filmler de üretiyor. Disney Plus’taki içerik çeşitliliği, kullanıcıların ilgi alanlarına ve tercihlerine bağlı olarak geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor.

Disney Plus yetişkinlik düzeyi nedir?

TV şovları veya bölümleri için yaş derecelendirmeleri, tüm dizi için önerilen yaşı yansıtır. Bu program her yaşa uygundur. Bu program 7 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

Disney Plus Türk içerikleri kaldırdı mı?

Disney+, yakın zamanda Türkiye’de çekilen tüm dizi ve filmleri, devam eden diziler hariç, kaldırdı. Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik filmi, Gülse Birsel’in Yılbaşı filmi, Ata Demirel’in Bursa Bülbülü filmi, Ben Gray ve daha birçok dizi Disney+’tan kaldırıldı.

Tavsiyeli Bağlantılar: Deprem Olmasının Sebebi Nedir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir