İçeriğe geç

Bursa Altıparmak Hangi Otobüs Gider

Bursa Altıparmak hangi metro durağında?

Osmangazi Bursa Altıparmak’a en yakın metro istasyonu Şehreküstü’dür. 4 dakika yürüme mesafesindedir.

Altıparmak Nüfus Müdürlüğü’ne hangi otobüs gider?

11ÜS Ümraniye İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne giden ilk otobüstür. Saat 03:03 civarında durmaktadır.

Altiparmağa hangi otobüs gider?

Altıparmak yakınından geçen otobüs hatları: 25, 91, 91G, G7.

Bursa Otogarına hangi otobüs gider?

Şehir merkezinden Bursa Otogarına ulaşım: 8 kilometre uzaklıkta bulunan Bursa Otogarına ulaşım 15 dakika sürmektedir. 401, F-1, 38, 91/G, 92, 93E, 97/G, 18B, 43H numaralı otobüslerle otogara ulaşabilirsiniz.

Altıparmak nereye bağlı?

Altıparmak, Bursa, Bursa ilinin merkez ilçesidir.

Bursa F3 nereden geçiyor?

Bursa’dan kalkan F3 otobüsleri hızlı ve güvenli bir yolculuk sağlıyor. F3 hattının kalkışı: Teleferik – Namazgah – Setbaşı – İnönü cd. – Haşim İşcan CD’si. – Altıparmak CD’si. – Çekirge CD’si. -Zübeydehanım cd. – … F3 Dönüşü: Mudanya İskelesi – Mudanya CD. – Sanayi CD’si. – Acemiler – Zübeydehanim cd. – Çekirge CD’si. – Altıparmak CD’si. –

199 neyin numarası?

Genel Müdürlüğümüz tarafından kurulan Alo 199 ile; vatandaşlardan gelen bilgi edinme talepleri, şikâyet, öneri ve başvuru işlemleri ile kamu kurumlarından (Mernis, Kps, Maks, Adres vb.) gelen taleplerin tek elden toplanması ve karşılanması amaçlanmaktadır.

Nilüfer Nikah Evi’ne hangi otobüs gider?

Bu otobüs hatları Nilüfer Evlendirme Dairesi yakınından geçmektedir: 43H, 9D, 9PA, B3.

Mersin Nüfus Müdürü kimdir?

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü İlk başvuru yeri: İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü Adı: Ali BİÇER Ünvanı: Nüfus Müdürü Adres: Mersin Valiliği Camişerif Mah. Uray Cad. No:19 33060 Akdeniz-MERSİN Tel:0324 237 22 232 diğer hatlar

Downtown Bursa hangi metro durağında?

BURSARAY. 1 ve 2 numaralı metro hatlarını kullanarak Acemler metro istasyonuna ulaşabilir ve buradan B17A, B17B, B29 aktarma yaparak kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca Acemler metro istasyonundan yürüyerek 10 dakikada ulaşabilirsiniz.

Bursa Balat’a hangi otobüsler gidiyor?

Bursa Balat Ormanı’na hangi otobüs/hat gidiyor? Balat Ormanı’na Emek ve Hamitler istasyonlarından B/10 hattıyla, Korupark istasyonundan B/10-K hattıyla ve Merinos Heykel Kent Meydanı’ndan 14/F hattıyla ulaşabilirsiniz.

F3 kaç dakika sürüyor?

F3 (Burulaş) F3 otobüs hattının ilk durağı Budo Mudanya İskelesi 1, son durağı ise Teferrüç durağıdır. F3 (Teferrüç), her gün sefer yapmaktadır. Ek bilgi: F3 hattında 7 durak bulunmakta olup bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 28 dakikadır.

Bursa 38B nereye gidiyor?

38B (Burulaş) 38B hattının ilk durağı Terminal Peron 1 olup son durağı Küçük Sanayi Sitesi’dir. 38B (Küçük Sanayi İstasyonu) her gün sefer yapmaktadır. Ek bilgi: 38B hattında 70 durak bulunmaktadır ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 61 dakikadır.

Bursa’da gece otobüs var mı?

Otobüslerimiz yolcularımıza 02:00’a kadar hizmet vermektedir. Bursa halkının ulaşım konforu ve güvenliğini göz önünde bulundurarak, gece geç saatlere kadar şehrimizde güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etme imkânı sunmaktayız.

Bursa Otogarı kimin?

Bursa Şehirlerarası Otobüs TerminaliKoordinatlar40°15′56″K 29°03′12″SahipBursa Büyükşehir BelediyesiOperatörBURULAŞOtobüs güzergahlarıBURULAŞ genişlet BURSA MİNİBÜS ODASI| Demirtaş Kent Meydanı10 hat daha

Bursa Metro 2 numara nereye gidiyor?

2 (BursaRay) 2 numaralı metro hattının ilk durağı Arabayatağı, son durağı Üniversite durağıdır. 2 (Arabayatağı/Yavuz Selim > Uludağ Üniversitesi), her gün çalışıyor.

Bursa Metro 3 numara nereye gidiyor?

BursaRay 3 numaralı metro hattının ilk durağı Demirtaşpaşa, son durağı Küçük Sanayi durağı. 3 (Demirtaşpaşa/Abdal > Küçük Sanayi), hafta içi hizmet vermektedir.

Bursa Metrosu nereden geçiyor?

İzmir Yolu (Batı Hattı) üzerinde; Mudanya Caddesi üzerinde Küçük Sanayi, Ataevler/23 Nisan, Beşevler/Barış, Fatih Sultan Mehmet ve Nilüfer tren istasyonlarının yanı sıra Bursa Organize Sanayi Bölgesi/Akpınar, Hamitler/Fethiye, Bağlarbaşı/Esentepe, İhsaniye ve Karaman/Hürriyet tren istasyonları bulunmaktadır. (Kuzey hattı). .

Bursa Küçük Sanayi Metrosu nereye gidiyor?

2002 yılında “Küçük Sanayi – Şehreküstü” ve “Organize Sanayi – Şehreküstü” hatlarıyla Bursa’nın toplu taşıma sistemine entegre edilen Bursaray, şu anda üniversiteden başlayarak şehrin kuzeyindeki Kestel ve Emek’e kadar uzanan 39 kilometrelik bir ağa sahip.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Ofise Gelen Escort